33. Ultramaraton Celje – Logarska dolina – 2.9.2017

2.9.2017 je bil na sporedu že 33. ultramaraton Celje – Logarska, na katerem smo imeli Gamsi kar 5 predstavnikov. Edi in Gregor sta se podala na celotno pot iz Celja, Janez, Barbara in Nataša pa so do Logarske pritekli iz Ljubnega.

Pred šesto uro zjutraj se nas je nekaj gamsov v podporo zbralo že na štartu. Vremenska napoved je obetala, da bo hladno, a cel dan tudi deževno. K sreči se napovedi niso v celotni uresničile in maratonski dan je bil večinoma vendarle suh.

Edi je imel načrt, da pride v Logarsko prej kot v osmih urah, Gregor, da pride do cilja, Nataša da preteče svojo najdaljšo razdaljo doslej. Janez je bil o svojih ciljih kot po navadi skrivnosten, Barbara je izbrala krajšo razdaljo zaradi pomanjkanja pretečenih kilometrov. Igor je na kolesu spremljal Edija vse od štarta.

Martina jih je spremljala celotno pot, midva z Lukom del poti in poskušali dokumentirati dogajanje na poti. Vsi so uspešno prispeli na cilj in povečini izpolnili cilje. Nasmeški na obrazih so povedali veliko, malo okorna hoja pa tudi.  Upam, da Gamsi Celjski v naslednjem letu še v večjem številu osvojimo Logarsko.

Saša

SLIKE

75 km
Edi 7:46:39
Gregor 9:12:40

27 km
Janez 2:33:07
Barbara 2:47:14
Nataša 2:49:59

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja