Velikonočni tek – 31.3.2018

Ker se Gamsi ne damo motit niti praznikom, niti slabemu vremenu, smo se tudi tokrat udeležili velikonočnega teka okoli Šmartinskega jezera. Gamsja udeležba je bila bolj skromna, Saša, in Simona sta tekli krajšo razdaljo, jaz in Suzana daljšo.

Začetek dneva ni ravno veliko obetal, saj sem si rekla, v tako slabem vremenu pa ne bom tekla. A ko sem prišla na kraj zločina in videla vse te tekače, zagrete, pripravljene, sem si rekla, pa ni vraga, da tudi jaz ne poskusim. In sem šla na štart. Vmes deževalo, štart zamujal 10 minut, vreme groza. A Gamsi smo tega že vajeni in se ne damo….

Trasa je bila hudo naporna, hribov in vzpetin kar ni bilo konca. Naštela sem jih kar 14, eni daljši, drugi krajši, vsi pa nesramno naporni. Po polovici trase je nehalo deževati, verjetno smo se še Bogu smilili, pa je reku, če že druga ne morem pomagat tem norcem, jim dam vsaj lepo vreme.

Po vseh vzponih je na kupcu le prišel tisti ta zadnji , kjer je bil cilj. Ura je pokazala 1:11 minut, tako da sem bila z rezultatom zelo zadovoljna. Predvsem pa sem bila vesela, ker sem si naredila prostor za nove dobrote, ki so me čakale, saj so vendar bili velikonočni prazniki.

Nataša

SLIKE

4,4 km
Saška N.          24:10
Simona R.       25:36

12 km
Suzana            1:07:51
Nataša             1:11:41

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja